Välkommen till Lås & Nycklar i Norrköping

Lås & Nycklar i Norrköping AB är ett auktoriserat lås och säkerhetsföretag med en lång erfarenhet av professionella helhetslösningar. Vi vänder oss till både privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar med våra lösningar för ökad trygghet och säkerhet.

Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av lösningar inom lås och mekanisk säkerhet, larm och passersystem. När du anlitar oss kan du alltid känna dig säker på ett bra slutresultat.

Om företaget

Vi är ett auktoriserat serviceföretag i Norrköping och vänder oss till både privatpersoner och företag med våra lösningar för ökad trygghet och säkerhet.

Kontakta oss

Du kan antingen ringa eller maila, men det trevligaste är kanske att du kommer förbi vår butik så kan vi tillsammans hitta en lösning som passar just dig.

Kom och besök vår butik

På Tullhusgatan 14 i Norrköping hittar du oss och vår butik. Här finns ett stort sortiment med lås- och säkerhetsprodukter och möjlighet att titta närmare på olika lösningar i vår utställning. Här finns också våra medarbetare som har specialkompetens inom en rad områden och kan hjälpa dig. Varmt välkommen förbi och prata säkerhetslösningar med oss.